НМД, Фондация Агапедия България и УниКредит Булбанк с обща инициатива „Природата – наш приятел и наша отговорност“

НМД, Фондация Агапедия България и УниКредит Булбанк с обща инициатива „Природата – наш приятел и наша отговорност“

Вчера, 11 юни, на огромната поляна пред хижа „Момина крепост“ до София се проведе за първи път Инициативата „Природата – наш приятел и наша отговорност“. Тя събра предствители на УниКредит Булбанк, Национална мрежа за децата и деца и възрастни от Фондация „Агапедия България“, член на НМД, която помага на деца без родителска грижа да растат спокойно, да развиват своите умения и да постигат мечти. Трите отбора съвместно запретнаха ръкави, за да направят планината по-чиста, да й се насладят и забавляват.

Всички присъстващи се насладиха на разнообразни дейности като игри с топка, състезания, разходки сред природата. Диксит развихриха въображението на всички, големите се научиха да играят с карти Dobble, имаше много отборни игри, в които всички за пореден път се убедиха, че в този живот е прекрасно да имаш партньор, а когато го откриеш – внимателно да слушаш, да си говориш с него и заедно да вървите напред.

Ние от НМД продължаваме в същия дух – свързвайки протегнати ръце, в защита на всяко дете!

УниКредит Булбанк е наш корпоративен партньор повече от пет години и с редица свои инициативи доказва отношението си към благоденствието на децата и семействата у нас. Компанията е носител на Сертификат “Компания приятел на детето”. Той се издава след процес на детайлeн преглед на документи и практики на компаниите. Зад него стои екип от доказани експерти в областта на човешките ресурси, корпоративната социална отговорност, детските политики, маркетинга и рекламата. В процеса на сертифициране фирмите получват активна помощ, за да надградят своите HR и PR политики и да развият още по-устойчиво своята корпоративна социална отговорност.