Лидл България отново е в надпревара за Работодател на публиката в наградите на Career show

Лидл България отново е в надпревара за Работодател на публиката в наградите на Career show

Лидл България отново е в надпревара за Работодател на публиката. Career Show Awards е конкурс, който отличава най-добрите практики в привличането, задържането и развитието на служителите. Целта му е да покаже най-иновативните, креативни и ефективни стратегии за управление на хора и развитие на работодателската марка в България.

Победителят в категория Работодател на публиката се избира чрез онлайн гласуване на сайта на наградите: https://careershow.bg/awards/vote/. Срокът за гласуване е до 24 август.

„Ще се радваме да ни подкрепите до 24 август като компания, която цени хората, създава за служителите си отлични условия за работа, обучение и развитие, залага на лидерство чрез личен пример, комуникация и доверие, и устойчиво инвестира в младежки програми като мост между образованието и бизнеса“, споделят от Лидл България по повод на своята номинация.

Лидл България e водеща компания сред веригите за бързооборотни стоки в България и е първият носител на Национален сертификат „Компания приятел на детето“.