Безплатен роуминг за клиентите на А1 в Украйна

Безплатен роуминг за клиентите на А1 в Украйна

В знак на солидарност и подкрепа с украинския народ и българите в Украйна А1 България ще предостави безплатни услуги в роуминг за нашите сънародници там. Постоянният контакт с близките е изключително важен, особено в критични ситуации като тази, затова А1 временно ще направи разговорите в роуминг, кратките съобщения (SMS) и мобилният интернет безплатни за своите абонати на мобилна услуга, които в момента се намират в Украйна.

А1 вярва, че в безпрецедентна ситуация като настоящата, компаниите трябва да бъдат отговорни не само с позиции, но и с реални дела. Телекомуникационните услуги са сред най-важните в извънредни ситуации и затова компанията ги предоставя безвъзмездно на всички свои български клиенти в Украйна.

От 26 февруари A1 ще осигури 1000 безплатни минути за международни разговори с Украйна за своите абонати в България. По този начин компанията допълнително подкрепя своите клиенти и голямата българска общност в Украйна, като им дава възможност да общуват без притеснения, въпреки критичната ситуация. Безплатните минути ще бъдат добавени автоматично и ще са активни за период от 30 дни от датата на активирането им. А1 ще следи ситуацията в Украйна и ще реагира спрямо нейното развитие и нуждите на клиентите след края на 30-дневния период.

А1 България е първата телекомуникационна компания у нас, носител на Сертификат „Компания – приятел на детето“. Сертификатът се присъжда от Национална мрежа за децата въз основа на одит на компании, които работят систематично за правата на детето.

Източник: a1.bg