УниКредит Булбанк се включи в инициативата „Капачки за бъдеще“ за купуване на детска линейка

УниКредит Булбанк се включи в инициативата „Капачки за бъдеще“ за купуване на детска линейка

УниКредит Булбанк се включва в инициативата „Капачки за бъдеще“.

За всяко направено плащане с дигиталната карта Visa през Булбанк Мобайл банката ще дари паричната стойност на 100 капачки, за да бъдат събрани 20 000 000 капачки до 31 юли 2021 г. Цялата дарена сума ще е насочена към кампанията за закупуване на детска линейка на инициативата „Капачки за бъдеще“.

„Да направиш добро е лесно“, смятат служителите на УниКредит Булбанк, които сами инициираха участието на финансовата институция в тази кампания.

Единственото, което трябва да направи всеки клиент, за да подкрепи закупуването на детска линейка, е да плаща бързо и лесно своите покупки през телефона си с дигитализираната си карта Visa.

На специално създаден сайт банката ще отчита броя на дигиталните плащания с карта Visa, така че всеки клиент ще може да се ориентира колко още остава до крайната цел и да подкрепи кампанията.

Инициативата „Капачки за бъдеще“ като отличен пример за постигане едновременно на екологичен и социален ефект беше припозната и предложена за подкрепа от служители на финансовата институция, които се вдъхновяват от добри каузи и търсят начини да им помагат.